Feng shui

Laat de energie stromen door je werkplek

Of het nou gaat om een kantoor, een praktijkruimte of winkel, de ruimte waarin je werkt is zeer bepalend voor je werkdag. Het is dé plek waar je veel uren per dag doorbrengt. Dan kan het maar beter goed voelen. Ontdek wat Feng Shui voor jou en eventuele cliënten of klanten kan betekenen en laat Door&Door een Feng Shui analyse maken van je kantoor, praktijkruimte of winkel. Wij houden je een spiegel voor en voorzien je van stof tot nadenken. Zonder oordeel. Puur & objectief. Met duidelijke uitleg. Een advies waarmee je zelf, of samen met Door&Door, een zo prettig mogelijke werkomgeving kan creëren. Een plek waar de energie weer door en door kan stromen.

werken - feng shui analyse
Feng shui - werken
Feng shui analyse voor professionals

Een Feng Shui analyse bestaat uit het in kaart brengen en optimaliseren van de energiestroom in een gebouw, of dit nu een kantoor, praktijkruimte of winkel is. De analyse bestaat uit:

  • een analyse van de plattegrond van het gebouw en/of kantoor;
  • een Nine Star Ki analyse op basis van de geboortedata van de medewerkers;
  • een bezoek aan het gebouw en/of kantoor;
  • een uitgebreid adviesrapport dat inzicht geeft in het effect van de werkomgeving op de medewerkers en eventuele cliënten of klanten. Het Feng Shui advies geeft aan wat er nodig is om dit weer in evenwicht te brengen en daarmee de balans, rust en energie op de werkvloer (terug) te brengen. Het gebouw en/of kantoor wordt (weer) door iedereen als  door en door  prettig ervaren!

Lees meer over onze werkwijze en prijzen

interieur

Geef je werkplek nog meer sfeer

Er is niks fijner dan werken in een werkomgeving die energie geeft, een plek waar je je op je gemak voelt en met plezier naartoe gaat. Hier hoort een interieur bij dat past bij jouw bedrijf én het kantoorpand. Een interieur dat een weerspiegeling is van jouw bedrijf en afgestemd op de interieurwensen en de mogelijkheden die het pand/kantoor te bieden heeft. 

werken - interieuradvies
Interieuradvies

Het interieuradvies (met onder andere een moodboard, lichtplan, kleur- en materiaaladvies) wordt zo uitgewerkt dat je zelf aan de slag kunt, maar mocht je toch liever de uitvoering aan ons over laten kan dat natuurlijk ook. Wij hebben een interessant netwerk opgebouwd van o.a. meubelmakers, vloeren leveranciers, schilders en aannemers in de regio Utrecht die wij kunnen inschakelen voor de uitvoering.

Lees meer over onze werkwijze en prijzen

het interieur draagt bij aan je werkplezier

Denk je dat het bij jullie beter kan? Wij kijken graag met je mee en laten zien wat bijvoorbeeld het verschil in materiaalkeuzes, kleurgebruik en indeling met je werkruimte doet. Hoe je je bedrijfsruimte meer kan laten passen bij het bedrijf zelf. Met eenvoudige en praktische tips op basis van de Feng Shui principes helpen we je een werkomgeving te creëren waar je energie van krijgt. Een plek waar iedereen zich op zijn gemak voelt, graag komt en waar iedereen lekker kan werken.

werken - interieur
aankoopadvies kantoor
aankoop

Hoe zeker ben jij van je zaak?

Een ander bedrijfspand intrekken is vaak een grote stap. Het is een investering die van grote invloed is op jouw bedrijf. Deze stap zet je dan ook niet zomaar. Het moet wél meteen goed voelen. Heb je twijfels? Ben je (nog) niet zeker van je zaak? Door&Door kijkt graag met je mee en kan je adviseren of het bedrijfspand dat je wilt aankopen een goede keuze is voor jouw bedrijf.

aankoopadvies

Aankoopadvies voor professionals bestaat uit:

  • een Feng Shui analyse op basis van de aangeleverde plattegronden van het aan te kopen bedrijfspand;
  • een aankoopadvies op basis de Feng Shui analyse, rekening houdend met de mogelijkheden die het bedrijfspand biedt en jouw wensen als eventuele eigenaar.

Lees meer over onze werkwijze en prijzen

werken - aankoopadvies
kantoor aankoop
verbouwen

Een nieuwe look en een nieuwe energie

Soms ben je met je bedrijf toe aan iets nieuws of iets anders. Gewoon omdat het niet meer bij je past, letterlijk of figuurlijk. Je wilt vooruit. Terwijl de blik vaak naar buiten gericht is, kan juist een kritische kijk op je bedrijf zelf ook goed zijn. Hét moment om de indeling en je gehele interieur eens echt goed aan te pakken. Kortom, tijd voor een verbouwing van je kantoor of bedrijfspand. Laat Door&Door met je meekijken en laat je adviseren door een Feng Shui professional. Bekijk samen met ons de mogelijkheden om je werkplek te voorzien van een nieuwe look. Voor optimaal werkcomfort en goede energie op de hele werkvloer.

verbouwadvies kantoor
werken - verbouwen
verbouwadvies

Verbouwadvies bedrijfspand bestaat uit:

  • Een vertaling van jouw eigen wensen en ideeën naar een optimale indeling van het kantoor of bedrijfspand op basis van de Feng Shui principes;
  • Een plattegrond waarin de Chi-stroom van het kantoor of bedrijfspand zichtbaar is gemaakt met de nieuwe situatie ten opzichte van de huidige situatie;
  • Een plattegrond met een Feng Shui analyse van de huidige situatie en een voorstel voor de nieuwe (verbeterde) situatie.

Lees meer over onze werkwijze en prijzen

Door&
DOOR