Nine star ki

Inzichten in je kwaliteiten met je eigen handleiding

Je eigen handleiding. Weten wie je bent en waar je goed in bent, wie wil dat nou niet? Door&Door werkt met de Nine Star Ki astrologie om jou beter inzicht te geven in jezelf. Inzicht in je kwaliteiten, je valkuilen en patronen. Maar ook inzicht in datgene wat je nodig hebt om patronen te doorbreken en je verder te ontwikkelen.

Nine star ki consult

De kosten voor een Nine Star Ki consult zijn €150,- (exclusief eventuele reiskosten bij Nine Star Ki consult op locatie). Het gesprek kan zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis plaatsvinden.

NSK - privéadvies

De dag waarop je geboren bent is de belangrijkste dag uit jouw leven. Het is namelijk van grote invloed op jou en jouw omgeving. Je bent en draagt namelijk de energie van het jaar, de maand en de dag waarop je geboren. Dit is jouw blauwdruk op basis van de elementen. Met andere woorden: jouw handleiding voor jezelf en anderen. Hierin ligt vast wie je bent, waar je goed in bent, wat je hier komt doen, wat je moeilijk vindt en wat je nodig hebt!

Kan je niet wachten om meer inzicht te krijgen wie je bent, wat je beweegt in het leven en welk element jezelf bent? Neem dan contact met ons op voor een Nine Star Ki – consult. Een gesprek van anderhalf uur waarin we je uitleg en inzicht geven over jouw blauwdruk aan de hand van je eigen NSK-profiel. Puur en alleen op basis van jouw geboortedatum. Niets meer en niets minder.

Who looks outside, dreams
Who looks inside, awakes
- Carl Jung -

NSK - Nine Star Ki professionals

nine star ki Professionals

Leer je team nog beter kennen en benutten

In elk bedrijf staan de mensen centraal. Die maken het bedrijf, en jij kan nóg meer uit ze halen. Met Nine Star Ki. Een zeer efficiënte wijze om inzicht te krijgen in je werknemers. In alle kwaliteiten, valkuilen en behoeften. Persoonlijke profielen worden in relatie gebracht met elkaar. En met het bedrijf. Uiteindelijk geeft de complete analyse een zeer treffende uitkomst over de wijze waarop collega’s zich bewegen op de werkvloer. Wat kun je verwachten van je team en hoe kun je daar optimaal op inzetten?

Nieuwsgierig naar Nine Star Ki en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? We vertellen er graag meer over!

Nine star ki consult voor professionals

Op basis van de op voorhand aangeleverde geboortedata van jou en alle desbetreffende medewerkers maken wij een adviesrapport waarin we alle profielen in relatie tot het bedrijf verwerken. Tijdens het consult wordt alles uitgelegd en besproken en aan het einde van het gesprek ontvang je een Nine Star Ki rapport met daarin alle profielen en het advies. Het gesprek kan zowel bij ons op kantoor als bij jou op kantoor plaatsvinden.

De kosten voor een Nine Star Ki consult voor professionals is onder andere afhankelijk van het aantal medewerkers. Daarom maken graag een offerte op maat zodat je van te voren weten met welke kosten je rekening moet houden. 

Door&
DOOR