Door&Door laat je ervaren

Wij kunnen je laten ervaren wat Feng Shui en interieuradvies voor je kunnen betekenen. Door je te helpen en ervoor te zorgen dat alles in huis eindelijk op zijn plek valt. Of door te zorgen dat je met meer plezier naar je werk gaat! Kijk hier naar wat we allemaal voor je kunnen doen en waarmee we kunnen helpen. En vooral ook: hoe dan!

Wonen

Van huis naar thuis

Je kan best door je huis lopen met een gevoel dat er iets niet klopt. Maar wat is dat nu precies…dat gevoel. Of misschien is het alleen een bepaalde plek in huis die niet fijn voelt. Met een Feng Shui analyse komen we er samen achter waar dat gevoel vandaan komt. Of het nu om een interieurverandering gaat, hulp bij een aankoop of bij een verbouwing. Wij kunnen je helpen met Feng Shui en interieuradvies.

Meer weten? Lees hier verder…

Werken

Fluitend naar je werk

Op de werkvloer moet je je vooral op je werk kunnen focussen. En dat kan het beste als je werkplek prettig voelt. Voor jezelf, je collega’s en wat dacht je van je klanten. De ruimte heeft veel invloed op iedereen. Je wilt toch dat iedereen met veel plezier binnenstapt, optimaal presteert en zelfs met veel energie weer naar buiten stapt?

Meer weten? Lees hier verder…

Nine star ki

Eindelijk je eigen handleiding

Een handleiding over jezelf, wie wil dat niet? Met de Nine Star Ki astrologie krijg je beter inzicht in jezelf. In je kwaliteiten, je valkuilen en patronen. Maar ook inzicht in datgene wat je nodig hebt om die patronen juist te doorbreken. En je verder te ontwikkelen. Een analyse puur en alleen op basis van jouw geboortedatum.

Meer weten? Lees hier verder…

Werkwijze en prijzen

Investeer in jezelf

Interesse in een Feng Shui analyse, een van onze interieuradviezen of een Nine Star Ki consult? Hier vind je een overzicht van alle (richt)prijzen. En onze werkwijze.

Bekijk hier het overzicht…

Door&
DOOR