Feng shui

Helemaal je eigen huis met Feng Shui

Niets is fijner dan je helemaal thuis voelen in je eigen huis. Dit kan, met Feng Shui. Ontdek en ervaar wat Feng Shui voor jou kan betekenen. Laat je huis je vertellen wat er gaande is en creëer zelf of samen met Door&Door een thuis van je eigen huis. Met een Feng Shui analyse. Wij houden je een spiegel voor. Een spiegel van je huis én van jezelf. Stof tot nadenken. Zonder oordeel. Puur & objectief, maar wél met duidelijke uitleg. Een advies waar je echt wat mee kan. En waar je daadwerkelijk actie mee kan ondernemen. Door zelf aan de slag te gaan, of het te laten doen. Zodat je huis straks weer in evenwicht is. Dat je weer balans, rust en energie terug krijgt in je huis. En in je leven.

Fijn wonen met een feng shui analyse
helemaal je eigen huis met Feng Shui
wonen - feng shui analyse
Feng shui analyse

Feng Shui analyse van Door&Door bestaat uit:

  • een analyse van de plattegrond van je huis;
  • een Nine Star Ki analyse op basis van de geboortedata van jou en indien van toepassing ook van jouw gezinsleden of medebewoners;
  • een huisbezoek waarbij we de woning door lopen;
  • een uitgebreid en persoonlijk adviesrapport dat inzicht geeft in het effect van je huis op jou en je medebewoners en hoe dit (onbewust) een rol speelt in je leven. Het Feng Shui advies geeft aan wat er nodig is om weer evenwicht, rust en energie in je huis en in je leven terug te brengen.

Lees meer over onze werkwijze en prijzen

interieur

Echt thuiskomen

Bij een echt thuis hoort een interieur dat past bij jou én het huis. Niet eentje uit de woonbladen, maar een interieur dat afgestemd is op jou, jouw woonwensen en de mogelijkheden die het huis te bieden heeft.

Fijn wonen met interieuradvies
Interieuradvies

Het interieuradvies (met onder andere een moodboard, lichtplan, kleur- en materiaaladvies) wordt zo uitgewerkt dat je zelf aan de slag kunt, maar mocht je toch liever de uitvoering ervan aan ons over laten kan dat natuurlijk ook. Wij hebben een interessant netwerk opgebouwd van o.a. meubelmakers, vloeren leveranciers, schilders en aannemers in de regio Utrecht die wij kunnen inschakelen voor de uitvoering.

Lees meer over onze werkwijze en prijzen

waarom heb ik dat niet eerder geprobeerd?

Soms lijkt het zo makkelijk, alles omgooien. Maar het is net die frisse blik van buitenaf die je zo kan helpen, wanneer je het zelf even niet meer ziet. Heb jij hulp nodig om je huis méér jou te maken? Iemand die je helpt met het maken van de juiste beslissingen op het gebied van materialen en kleuren? Iemand die je verrast met een indeling waaraan je nog niet eerder hebt gedacht? Laat ons er dan voor je zijn! Met eenvoudige en praktische tips op basis van de Feng Shui principes helpen we je een thuis te creëren van je eigen huis. Een plek waar je je kunt ontspannen en opladen, en gezellig samen kunt zijn met vrienden en familie. Een echt thuis dat bij jou past!

interieuradvies
aankoop
de beste keuze met aankoopadvies
aankoop

Wij zien, wij zien, wat jij niet ziet...

De aanschaf van een nieuw huis is een grote en serieuze stap. Je moet op zoveel dingen letten, dat een paar extra ogen fijn is. Heb je twijfels? Wij kijken graag met je mee. Zodat jij straks een weloverwogen beslissing kan nemen voor deze grote investering en nieuwe stap in je leven. Wij zien misschien nét even die mogelijkheden waar je zelf niet aan hebt gedacht. Of de risico’s. Ook goed te weten ter afweging van je keuze.  

aankoopadvies

Aankoopadvies van Door&Door bestaat uit:

  • een Feng Shui analyse op basis van de aangeleverde plattegronden van het aan te kopen huis;
  • een Nine Star Ki analyse van de bewoners in relatie tot het aan te kopen huis;
  • een aankoopadvies op basis de Fengs Shui analyse en de Nine Star Ki analyse, rekening houdend met de mogelijkheden die het huis biedt en jouw wensen als toekomstige bewoner.

Lees meer over onze werkwijze en prijzen

wonen - aankoopadvies
verbouwen

Meer dan alleen (ver)bouwen

Soms ben je toe aan iets nieuws of iets anders. Het bouwen of verbouwen van je eigen huis is een flinke klus. Je eigen ideeën en wensen verwerk je, vaak samen met een architect, tot een uitvoerbaar plan. Jouw ideale huis, maar is het daarmee ook al een echt thuis? Om dát zeker te weten, kun je het beste vroeg in het proces je laten adviseren door een Feng Shui professional. Wij kijken graag mee en geven je advies voor een optimaal wooncomfort, zodat je nieuwe plannen straks ook écht goed voelen.

Je nieuwe huis moet wél goed voelen

verbouwadvies
verbouwen
verbouwadvies

(Ver)bouwadvies van Door&Door bestaat uit:

  • Een vertaling van jouw eigen wensen en ideeën naar een optimale indeling van het huis op basis van de Feng Shui principes;
  • Een Nine Star Ki analyse van alle bewoners in relatie tot de mogelijkheden van het huis;
  • Een plattegrond waarin de Chi-stroom van je huis zichtbaar is gemaakt met de nieuwe situatie ten opzichte van de huidige situatie;
  • Een plattegrond met een Feng Shui analyse van de huidige situatie en een voorstel voor de nieuwe  situatie.

Lees meer over onze werkwijze en prijzen

Door&
DOOR