Door&Door

Door&Door is een creatief en enthousiast interieuradviesbureau, opgericht door Floor en Noor. Gepassioneerd en geïnspireerd door de eeuwenoude filosofie van Feng Shui, geven wij inspirerende en passende adviezen over inrichting en interieur. Met verrassende en creatieve oplossingen die altijd aansluiten op jouw wensen en voorkeuren laten wij je kracht van Feng Shui ervaren. Een door en door thuis gevoel in huis of op je werk!

Door samen te werken, kunnen wij als professioneel team nog meer diepgang bereiken in de Feng Shui analyse. Met z’n tweeën zien we meer, voelen we meer aan en komen we samen tot de beste ideeën en adviezen.

Nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag bij je langs voor een kennismaking. Uiteraard staat de door… eh de deur 😉 in Utrecht ook altijd voor je open. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Door&Door aan het werk
Noor - Door en door

door en door Noor

Kijken en zien…
Echt zien…
Aanvoelen…
Creëren en doen…
Met heel veel liefde en gevoel voor…
Inspireren…….

Dit is wie ik ben en wat ik het liefste iedere dag doe met heel veel plezier en enthousiasme. Bezig zijn met Feng Shui en interieur. Door te kijken en te zien, echt dingen te zien die er zijn en er toe doen. Door dingen aan te voelen en een plek te geven. Of zo nodig een andere plek te geven. Door te creëren en te doen. Met heel veel liefde en gevoel voor materialen en kleuren. En met wat ik doe, anderen te inspireren. 

That’s me, Noor, 42 lentes jong, getrouwd met de leukste man van de wereld, moeder van 3 heerlijke jongens en het baasje van de knapste, maar vooral de liefste, hond van Utrecht! 

Feng Shui en de opleiding Conceptuel Feng Shui van Nina Elshof hebben mijn leven en hoe ik in het leven sta, echt veranderd. Feng Shui is voor mij thuis komen bij mijzelf. Het heeft ervoor gezorgd dat wat ik voorheen intuïtief al aanvoelde en deed, vanaf nu heel bewust doe aan de hand van de eeuwenoude Feng Shui filosofie.

September vorig jaar ben ik samen met mijn gezin in ons nieuwe huis getrokken. Het huis uit 1920 is compleet, maar met respect voor het huis, verbouwd en opnieuw ingericht volgens de Feng Shui filosofie. Indeling van het huis is compleet veranderd, ruimtes hebben andere functies gekregen en het huis is voorzien van diverse niet voor de hand liggende kleuren (lees: Koraalroze 😉) en materialen. Ons huis voelt vanaf dag 1 als een echt thuis voor ons allemaal en dat geldt ook voor onze knapperd op vier poten!  

Het mooiste compliment dat ik kreeg, is van de leverancier van onze houten vloeren: 

”Noor, het huis is zo mooi geworden, maar weet je…..het is vooral een echt thuis geworden waar geleefd kan worden”.

Dat is wat het is en wat ik doe. Een echt thuis creëren. En vanaf nu samen met Floor. Voor jou. 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Samen een kop koffie of thee te drinken. En aan de slag te gaan om een door en door thuis te creëren van jouw eigen huis of werkplek! 

Lieve groet,
Noor​

door en door Floor

Enthousiast en positief
Professioneel en onderzoekend
Creatief en oplossingsgericht
Praktisch en doelgericht

‘Nadat ik mijn eigen huis zó vaak veranderd had,
werd het tijd om het juist bij anderen te doen.’

Ik krijg zoveel energie van verandering. Die verrassende blik bij mijn man en zonen als ze binnen komen in een compleet nieuw huis. Heerlijk. Dan heb ik de indeling weer helemaal omgegooid. Of hebben de muren weer een ander kleurtje. Ze staan nergens meer van te kijken en weten gewoon dat ik altijd met het interieur bezig ben.

En ja, het was altijd dat van mezelf. Dus het werd de hoogste tijd om het anders te doen. Bij anderen! Ervaringen delen én vooral toepassen. Heerlijk om te zien welk effect een verandering in woonsfeer heeft. En vooral wat een energieboost dat geeft!

De filosofie van Feng Shui heeft tot nu toe ook een enorm effect gehad op mijn leven. Het is écht helemaal veranderd. In positieve zin natuurlijk. Als je mij dat van te voren had verteld, had ik dat nooit geloofd. Niets is meer hetzelfde en het heeft me zo verrijkt. En nog steeds. Want hoe langer ik werk met Feng Shui, en ook met Nine Star Ki, hoe meer het me geeft. Aan inzichten, ontspanning en enthousiasme. En dat geef ik graag door.

Na de opleiding Conceptuele Feng Shui, door Nina Elshof, zijn de veranderingen in huis nog meer weloverwogen en doordacht. Met aandacht en liefde stem ik kleuren en materialen op elkaar af. Voor samenhang en verbinding. En nog meer comfort en balans als gevolg.

‘En dan ontdek je dat de keuzes binnen een huis
in relatie staan met heel je leven.’

Dat heb ik me nooit gerealiseerd. En dat is soms best confronterend, maar vooral heel treffend en inspirerend! Het leven kan soms snel en gehaast aanvoelen. Dat merk ik zelf ook. De behoefte om je hier soms aan te kunnen onttrekken, wordt dan ook steeds groter. Een fijn en comfortabel (t)huis waar je je kunt ontspannen helpt je daarbij. Heel benieuwd naar die verrassende blik op jouw gezicht. Bij het verhaal van je huis en de veranderingen die daardoor ontstaan!

Lieve groet,
Floor

Floor - Door en door

Door&Door partners

De Feng Shui adviezen en inzichten van Door&Door geven ruimte voor verandering en beweging. Hierdoor kan alles getransformeerd worden tot een beter gebalanceerd en harmonieuzer geheel waardoor energie door en door kan stromen in een huis of op de werkplek.

Wij werken daarom graag samen met inspirerende partners, waardoor wij de meest verrassende en creatieve oplossingen kunnen verwerken in onze opdrachten.

Heeft jouw werk of onderneming raakvlakken met ons en ben je nieuwsgierig naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen als partner? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek of kennismaking. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en de mogelijkheden te bespreken voor een inspirerende samenwerking! 

Get In Touch

CONTACT

Noor van Muiswinkel
06-24547788
noor@doorendoorthuis.nl
kvk: 74510525

Floor Symons
06-42123100
floor@doorendoorthuis.nl
kvk: 74510878

bereik ons samen via: info@doorendoorthuis.nl of vul het contactformulier in. 

*Verplicht veld

Door&
DOOR